Maksutavat ja osamaksulla maksaminen

SH Estheticsin maksutapoina käyvät käteinen, sekä pankki- ja luottokortit. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme osamaksumahdollisuuden tarpeen mukaan. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin osamaksun ostamiseen.

Tutustu alta muihin maksutapoihimme.

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää maksutavoistamme

Yhteystiedot

 • Verkkopankkimaksut

  Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, joka välittää maksusi SH Esthetics -yritykselle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 • Luottokorttimaksut

  Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

  Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

  Voit maksaa verkko-ostoksia MasterCard ja Visa -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voit tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi.

 • Mobiilimaksutavat

  Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

   

  Pivo

  Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla

  MobilePay

  Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla

  Masterpass

  Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla

  Siirto

  Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

 • Lasku- ja osamaksupalvelut

  Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

  Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

  Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

  OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

  Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

  collector.fi
  jousto.com

 • Joustavat maksutavat tarjoaa Paytrail

  Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 • Kryptovaluutta

  Tarjoamme myös moderneja maksuvaihtoehtoja asiakkaillemme. Voit suorittaa maksun myös Crypto.com-palvelun tukemilla kryptovaluutoilla. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää digitaalisten valuuttojen joustavuutta ja turvallisuutta. Saat lisäksi 10% alennuksen tällä maksutavalla.

Hinnasto

Tutustu hinnastoon, ja varaa itsellesi aika jo tänään.

TUTUSTU HINNASTOON