Esteettisiä hoitoja ja kauneuspalveluja ammattitaidolla

SH Estheticsillä sinua palvelevat kokeneet ja monipuolisesti kouluttautuneet asijantuntijat, jotka takaavat yksilölliset ja kauniit lopputulokset turvallisesti. Tarjoamme vaativia esteettisiä toimenpiteitä ja medikaalisia sekä kosmetologisia palveluita tutkituilla ja turvallisilla hoitomenetelmillä. Ammattitaitoisesta tiimistämme löytyy sairaanhoitaja ja kosmetologi.

Kiinnostuitko?

Varaa aika konsultaatioon, jossa pääset juttelemaan ammattilaistemme kanssa.

VARAA AIKA

Kokeneet ja turvalliset tekijät

SH Estheticsillä jokainen työntekijämme on läpikäynyt laajan koulutuksen ja omaa vankan kokemuksen alalta, jota täydennetään tasaisin väliajoin täydennyskoulutuksilla.  Jokainen asiakas on yksilöllinen, joten ammattilaisemme kuuntelevat juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi tarkasti tarjoten samalla henkilökohtaista neuvontaa. SH Estheticsin ammattilaisten käsissä varmistat, että lähdet hoitolastamme tyytyväisenä ja juuri haluamasi lopputuloksen kanssa.

Täyteainehoidot ammattitaidolla

SH Estheticsin tarjoamien täyteainehoitojen takana toimii Sari Huttunen, jolta löytyy usean vuoden kokemus alalta. Esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut Sari on sairaanhoitaja, joka on kouluttautunut laajasti myös kansainvälisesti. Asiakkaanamme voitkin olla varma, että olet luotettavan ja kouluttautuneen sairaanhoitajan käsissä, joka pystyy tarjoamaan aina parasta ja tuoreinta tietoa sekä osaamista täyteainehoidoista.

Tiimimme

Sari Huttunen

Esteettiset hoidot, sairaanhoitaja

Sari on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja hän on erikoistunut esteettiseen lääketieteeseen. Sarin palveluihin kuuluu mm. kaikki kasvojen täyteainehoidot ja muut injektiohoidot. Sarin ammattitaito ja huolellinen ote varmistavat, että jokainen hoitokokemus on yksilöllinen ja täyttää asiakkaan toiveet. Lisäksi hänen kykynsä kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita tekevät hänestä luotettavan ja arvostetun ammattilaisen.

Katja Heikkinen

Kosmetologiset hoidot, kosmetologi

Katja on koulutukseltaan kosmetologi. Hän on hankkinut erikoiskoulutusta mm. ripsienpidennysten, sokeroinnin ja kestopigmentoinnin alueilla, laajentaen palveluvalikoimaamme. Katja on oikea ammattilainen ohjaamaan ja neuvomaan sinua ihonhoidossa sekä sopivien kotihoitotuotteiden löytämisessä. Katja on työssään asiakaslähtöinen, tarkka ja rauhallinen. Katjan hoidoissa voit antautua täydelliseen rentoutumiseen ja kokea turvallisuuden sekä luottamuksen ilmapiirin.

Kommentteja asiakkailtamme

SeppoSeppo
18:46 22 Mar 24
Vaimoni on käyttänyt SH Estheticsin palveluja kaksi kertaa. Hänen mukaansa todella hyvä paikka. Erinomainen palvelu ja tulokset. Omistaja Sari on erittäin ystävällinen, kiltti, lämminhenkinen, teki oikein huolellista ja ammattimaista työtä ja vaimoni on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vaimoni aikoo asioida uudestaan ja suosittelee lämpimästi SH Estethicsia kaikille kauneushoidoista kiinnostuneille ☺️
Iida HentiläIida Hentilä
20:54 17 Dec 23
Paljon odotettua ihanampi kokemus ja Sari on ammattitaitoinen, rauhallinen ja rento❤️ Mielestäni paras palvelu kaikista koetuista kauneudenhoitoloista. Kokemusta on seitsemästä eri paikasta, myös Helsingissä. Tämä tulee olemaan ainoa missä käyn.
Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Tutustu työnjälkeemme

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu työnäytteisiin

Jäikö jokin mietityttämään?

Herättikö jokin hoitomuoto tai palvelu kysymyksiä? Olemme keränneet FAQ-sivullemme usein kysyttyjä kysymyksiä muun muassa täyteainehoitoihin liittyen. Tutustu sivulla esitettyihin kysymyksiin tai lähetä uusi sivulta löytyvällä lomakkeella.

Usein kysyttyä