Kyynelurien täyteainehoito tummille silmänalusille

Kyynelurien täyteainehoito eli alue silmän sisänurkasta posken yläosaan. Kyynelurien alue on usein hieman sinertävä, iho on ohut ja alueella voi olla juonteikkuuta. Kyynelurat voidaan tasoittaa ja kohottaa täyteaineiden avulla.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

Usein kysyttyä täyteainehoidoista

 • Voinko ostaa vain puoli annosta (0.5 ml)?

  Tuotetta on ruiskussa valmiina 1 ml ja sitä ei voi puolittaa. Avattua tuotetta ei voi säilyttää tai käyttää enää uudelleen. Puolikasta annosta ei siis voi ostaa.

 • Kuinka kauan hoitotulos kestää?

  Hoitotulosten kesto on yksilöllistä. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa mm. henkilön oma aineenvaihdunta. Yleensä ensimmäisellä hoitokerralla täyteaine hajoaa nopeammin. Ylläpitohoidon sykli on hoidetusta alueesta riippuen yleensä 6–12 kk.

 • Voinko maksaa osamaksulla?

  Kyllä voit! Toimi näin

  1. Valitse haluamasi hoito etukäteen verkkokaupastamme
  2. Lisää hoito ostoskoriin ja siirry maksamaan
  3. Valitse maksutavaksi Checkout ja valitse tarjolla olevista osamaksurahoituksen tarjoajista

   

  Kaikki osamaksua tarjoajat yritykset ovat luotettavia, yleisesti tunnettuja ja myös OP-Ryhmän suosittelemia.

 • Milloin täyteainehoitoa ei voi tehdä?

  • Jos sinulla on arven liikakasvua.
  • Jos olet sairaana, toipilaana tai terveydentilasi on heikko.
  • Jos sinulla on verenohennuslääkitys tai olet ollut isotretinoinkuurilla.
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes, tulehduksia, finnejä tai muita iho-ongelmia hoitoalueella.
  • Hoitoa ei tehdä raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 18-vuotiaille.
 • Sattuuko täyteainehoito?

  Kipua lievitetään etukäteen sivelemällä käsiteltävälle alueelle puuduttavaa voidetta. Koska hyaluronihappo viedään kuitenkin ihon sisään neulalla, ei voi luvata sen olevan täysin kivutonta. Meillä on myös täyteaineita, jotka itsessään sisältävät puudutusainetta.

 • Mitä on hyaluronihappo?

  Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä. Iän myötä hyaluronihapon määrä laskee ihossamme ja tästä aiheutuu ikääntymisen merkkejä, kuten ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappo on 100% biohajoavaa eikä siitä jää jäämiä elimistöön sen poistuttua.

  Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, kasvonpiirteiden muotoilu sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

 • Miksi hoidot ovat niin arvokkaita?

  Hyaluronihappovalmisteita on markkinoilla useita ja hinta vaihtelee useita satoja euroja riippuen tuotteesta. Käyttämämme tuotteet ovat tunnettuja, laadukkaita, pitkävaikutteisia ja ovat täysin laimentamattomia.

 • Voiko täyteainetta halutessaan poistaa?

  Kyllä voi. Täyteaineen voi joissain tapauksissa poistaa huulesta myös neulalla. Neulapoisto onnistuu silloin kun täyteaine on kapseloitunut huulen pintaan tai silloin jos täyteaine kuultaa ihon läpi selkeästi.

Hinnasto

Esteettisiin hoitoihin kuluu aikaa 30–90 minuuttia hoitokohteesta riippuen. Hoitoja ei voi tehdä alle 18-vuotiaille. Muista myös ilmainen konsultaatio.

Kommentteja asiakkailtamme

SeppoSeppo
18:46 22 Mar 24
Vaimoni on käyttänyt SH Estheticsin palveluja kaksi kertaa. Hänen mukaansa todella hyvä paikka. Erinomainen palvelu ja tulokset. Omistaja Sari on erittäin ystävällinen, kiltti, lämminhenkinen, teki oikein huolellista ja ammattimaista työtä ja vaimoni on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vaimoni aikoo asioida uudestaan ja suosittelee lämpimästi SH Estethicsia kaikille kauneushoidoista kiinnostuneille ☺️
Iida HentiläIida Hentilä
20:54 17 Dec 23
Paljon odotettua ihanampi kokemus ja Sari on ammattitaitoinen, rauhallinen ja rento❤️ Mielestäni paras palvelu kaikista koetuista kauneudenhoitoloista. Kokemusta on seitsemästä eri paikasta, myös Helsingissä. Tämä tulee olemaan ainoa missä käyn.
Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI

Tutustu myös