Varaa aika ilmaiseen konsultaatiokäyntiin

Oletko suunnitellut täyteainehoidon ottamista? Haluatko tietää täyteainehoidoista ja sen sopivuudesta juuri sinulle? Varaa ilmainen konsultaatiokäynti helposti verkosta, niin jutellaan aiheesta lisää. Autamme sinua mielellämme!

Kiinnostuitko?

Perehdy sinua kiinnostavaan hoitoon,
ja varaa konsultaatioaika verkosta.

Varaa aika

Tarjoamme maksuttoman konsultaation kaikille asiakkaillemme, mutta suosittelemme konsultaatiota erityisesti uusille asiakkaillemme ja täyteainehoitoja suunnitteleville. Ilmaisen konsultaation aikana käyt kokeneen ammattilaisemme kanssa läpi sinua kiinnostavan hoidon etenemisen sekä sinua askarruttavat asiat. Voit halutessasi tutustua aiheeseen jo ennen konsultaatiota ja tehdä listaa siihen liittyvistä kysymyksistä – näin muistat varmasti kysyä kaikki sinua mietityttävät kysymykset.

Täyteainehoitojen kohdalla kerromme täyteaineiden vaikutuksista sekä mahdollisista riskeistä. Kokeneina ammattilaisina arvioimme myös täyteaineiden määrää suhteessa kasvojesi piirteisiin, jotta lopputulos olisi täydellinen. Ilmaisen konsultaation aikana voit keskustella kanssamme myös mahdollisesta piikkikammostasi – tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaalle rento, lämmin ja kivuton kokemus peloista huolimatta. Konsultaatiossa saat lisäksi muitakin vinkkejä kauneudenhoitoon liittyen.

Tutustu täyteainehoitoihin

Tutustu tiimiimme

SH Estheticsillä sinua palvelevat kokeneet ja monipuolisesti sertifioituneet ammattilaiset, jotka takaavat ammattimaiset ja kauniit lopputulokset. Tiimi-sivulla voit tutustua tarkemmin ammattilaisiimme ja heidän koulutustaustaansa.

Tutustu tiimiin

Jäikö jokin mietityttämään?

Herättikö jokin hoitomuoto tai palvelu kysymyksiä? Olemme keränneet FAQ-sivullemme usein kysyttyjä kysymyksiä muun muassa täyteainehoitoihin liittyen. Tutustu sivulla esitettyihin kysymyksiin tai lähetä uusi sivulta löytyvällä lomakkeella.

Usein kysyttyä