Kauniimpi hymy
hampaiden valkaisulla

Megawhite-hampaiden vaalennushoito on nopea, turvallinen ja hellävarainen hampaille. Hoito on täysin kivuton hampaiden vaalennusmenetelmä. Vaikutus on nopea, ja näet tulokset jo 15 minuutissa.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan
hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

Hoito suoritetaan laittamalla Megawhite Blue Fusion -valkaisumuotti suuhun. Muotti sisältää pääasiassa valkaisevaa ja puhdistavaa soodakarbonaattipohjaista geeliä. Geeli on turvallista ja myrkytöntä. Hoitaja suojaa silmäsi ja kytkee voimakkaan, sinisen LED-valon päälle. Valon aktivoimana, geeli alkaa hapettaa ja häivyttää niitä molekyylejä hampaiden pinnalta, jotka tekevät hampaista keltaiset tai epätasaisen väriset. Sinisen LED-valon osuessa geeliin, geeli aktivoituu ja vapauttaa hapen.

Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdessä LED-valon kanssa muuttavat hampaan pinnan vaaleammaksi turvallisesti ja vahingoittamatta hammaskiillettä. Megawhite -hampaiden vaalennus sopii kaikille, kunhan hampaiden peruskunto on hyvä. Teknologia on turvallinen ja sitä käytetään ympäri maailman. Hoidon jälkeen tulisi välttää syömistä ja juomista 30 minuutin ajan, ja tupakointia sekä kahvin ja punaviinin juomista 24 tunnin ajan. Hoidon voi uusia 3 kk:n välein, joka auttaa ylläpitämään kauniin valkoista hymyäsi.

Usein kysyttyä

 • Miten hampaiden valkaisuun pitää valmistautua?

  Hampaiden valkaisu tehdään aina puhtaaseen suuhun. Ennen hoitoon saapumista sinun on hyvä puhdistaa suu, kieli ja hampaat huolellisesti.

 • Mitä valkaisun jälkeen pitää huomioida?

  Hampaiden valkaisun jälkeen tulisi välttää syömistä ja juomista 30 minuutin ajan. Myös värjääviä tuotteita ja nautintoaineita, kuten tupakkaa, kahvia ja punaviiniä, on hyvä välttää valkaisua seuraavan 24 tunnin ajan.

  Saat työntekijöiltämme tarkat ohjeet, kuinka sinun kannattaa toimia heti hampaiden valkaisun jälkeen sekä sitä seuraavina päivinä.

 • Kauanko lopputulos säilyy hampaissa?

  Ammattilaisen tekemänä hampaiden valkaisu pysyy hyvin, mutta lopputuloksen säilyminen on aina yksilöllistä. Valkaisun kestoon vaikuttavat esimerkiksi hampaiden rakenne, elintavat sekä suun terveyden ylläpito. Kauniin valkoisen hymyn ylläpitämiseksi kannattaa välttää esimerkiksi tupakointia sekä muita värjääviä ruoka-aineita ja juomia.

  Valkaisutulosta voi ylläpitää säännöllisellä valkaisulla, ja hoito onkin mahdollista uusia 3 kk:n välein.

Hinnasto

Megawhite hampaiden valkaisu on turvallinen ja tehokas menetelmä. Hampaat laitetaan yksilölliseen muottiin, jonka sisältämä aine aktivoidaan tehokkaalla sinisellä LED-valolla. Hoito on kivuton, ei aiheuta vihlontaa eikä vaurioita hammaskiillettä. Näet tulokset jo 15 minuutissa.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI