Vähennä ikämuutoksia mesolankojen avulla

Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa. SH Estheticsillä mesolankahoidot tehdään sairaanhoitajan toimesta.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

 • Mesolangat, mono

  Monolankahoitoa käytetään ihon kiinteyden ja kollageenituotannon lisäämiseen, ja se sopii erinomaisesti ensimmäistä mesolankahoitoa harkitsevilla. Monolangoilla on hyvin kevyesti kohottava vaikutus, joten ne on tarkoitettu pääasiassa ihon elvyttämiseen.

 • Mesolangat, tornado

  Kierre- eli tornadolangat ovat monilankoihin verrattuna tehokkaampia. Myös tällä lankatyypillä on kevyesti kohottava vaikutus; lankoja voidaan käyttää monipuolisesti kasvoilla ja vartalolla sekä yhdistemähoitona muiden lankatyyppien kanssa.

Usein kysyttyä

 • Mitä mesolangat ovat?

  Mesolankahoito on kosmeettinen hoitomenetelmä, jossa ohuet langat asetetaan ihon alle halutuille alueille. Mesolankojen tarkoituksena on stimuloida ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Ihon alle asetetut mesolangat toimivat nk. tukirakenteena, joka auttaa nostamaan ja kiinteyttämään ihoa.

  Mesolangat valmistetaan turvallisesta polydioksanonista, jota käytetään esimerkiksi kirurgiassa haavojen ompeluun. Langat ovat ohuita ja hajoavat ihossa itsekseen (vrt. sulavat tikit) 6–8 kk:n kuluttua, jolloin ne poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana.

 • Sattuuko mesolankojen laitto?

  Mesolangat asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä, jota ennen hoidettava alue puudutetaan voiteella, jotta toimenpide olisi mahdollisimman kivuton. Hoidon aikana langat asetetaan tarkasti valittuihin kohtiin ihon alle, ja ne kiinnittyvät kudokseen. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä ohimenevää punoitusta, turvotusta, aristusta tai mustelmia, jotka kuitenkin lieventyvät muutamien päivien kuluessa ja häviävät yleensä kokonaan noin 1–2 viikon kuluttua.

  SH Esteticsillä mesolankahoidot toteutetaan sertifioitujen ammattilaisten toimesta, jolloin hoito on yleensä melko nopea toimenpide. Tarjoamme mesolankahoitoihin liittyen ilmaisia konsultaatioita, jonka aikana voit halutessasi kysyä lisätietoja hoitoon sekä mahdollisiin kipuihin liittyen.

  Varaa ilmainen konsultaatio

 • Mitä alueita mesolangoilla voi hoitaa?

  Mesolangoilla hoidetaan erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen aluetta, kuten otsaa, silmänympärysihoa, suun aluetta, kasvojen keskiosia, poskia ja leukalinjaa. Mesolankoja voidaan käyttää kuitenkin myös muiden kehon alueiden hoidossa, jolloin lankoja käytetään pienempiä alueita enemmän.

  Mesolankahoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös täyteainehoitoja.

 • Paljonko mesolankoja tarvitaan?

  Mesolankojen määrä sekä lankojen malli ja pituus vaihtelevat hoidettavasta alueesta ja halutusta lopputuloksesta riippuen. Esimerkiksi alakasvojen ja leukalinjan kohottamiseen tarvitaan usein 10–20 lankaa, kun taas isommat alueet tai vaativammat kiinteyttämishoidot vaativat huomattavasti enemmän lankoja.

  Mesolankamalleja (mono ja tornado) voidaan yhdistellä keskenään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Hinnasto

Esteettisiin hoitoihin kuluu aikaa 30–90 minuuttia hoitokohteesta riippuen. Hoitoja ei voi tehdä alle 18-vuotiaille. Muista myös ilmainen konsultaatio.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI