Uutta hehkua kasvoille
rentouttavilla kasvohoidoilla

Anna itsellesi lupa rentoutua kasvohieronnan merkeissä. Meiltä löydät perinteisten kasvohoitojen lisäksi myös tehokkaat laitehoidot uusilla ultraääni- ja timanttihiontalaittaillamme.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

 • Ihon mekaaninen puhdistus ja kasvohieronta

  Ihon mekaaninen puhdistus auttaa pääsemään eroon mustapäistä ja parantaa ihon kuntoa. Hoitoon voi liittää myös kasvohieronnan. Jos ihosi ei tarvitse puhdistusta tai erikoishoitoja niin voit tulla myös pieneen rentoutumaan kasvohieronnan merkeissä.

  Kosmetologimme puhdistaa ihosi sinulle sopivalla puhdistustuotteella, jonka jälkeen ihon voi kuoria. Kuorinnan jälkeen esimerkiksi mustapäiden poistaminen on helpompaa ja kuorinta edistää myös hoitoaineiden imeytymistä ihoosi.

 • Erikoiskasvohoidot tai laitehoidot

  Timanttihionta uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä sileämmän näköisen. Timanttihionnalla kuoritaan ihosta kuollutta pintasolukkoa. Kuorinta edistää myös hoitoaineiden imeytymistä. Hoito on kivuton eikä hoidon jälkeen tarvita toipumisaikaa lievää punoitusta lukuun ottamatta. Punoitus laskee kuitenkin jo parissa tunnissa.

  Useimmat erikoiskasvohoidot ovat saatavilla myös sarjahoitona. Sarjahoitona saat parhaat tulokset, ylläpidät ihon terveyttä säännöllisesti ja säästät vielä rahaakin. Hoidot ovat tehokkaita ja jo ensimmäisen hoidon jälkeen voit huomata ihon näyttävän sileämmältä ja kirkkaammalta.

  Timanttihiontaa käytetään tasoittamaan pintajuonteita, aknearpia ja pienentämään ihohuokosia, tasoittamaan  pigmenttimuutoksia sekä ihon väriä.

 • Intialainen päähieronta

  Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha traditio. Pään lisäksi hieronnassa käsitellään niska-, hartiaseutu ja kasvot. Vaikutukset: Poistaa stressiä, helpottaa päänsärkyä, parantaa unenlaatua, lievittää lihasjännitystä, rentouttaa, lisää päänahan verenkiertoa. Ei sovi jos on akuutti infektio, migreenikohtaus, epilepsia, aivoverenkiertohäiriöitä tai syöpä.

 • V-carbon

  V-Carbon kasvohoito on Hollywood tähtien suosikkihoito!

  Ensimmäinen antiagening-kuorinta aktiivihiilellä. Kiinteyttävä hoito joka stimuloi kollageenin kasvua sekä vähentää juonteita sekä parantaa välittömästi ihon tekstuuria. Hoito puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksia. Tehokas hoito kasvojen, kaulan ja decolteen hoitoon. Maksimaalinen tulos saadaan kolmen kerran sarjahoitona. Sarjahoidossa hoito tehdään noin kahden viikon välein.

Usein kysyttyä

 • Mikä on EkoPharma PH-kuorinta?

  EkoPharma ph-kuorintojen vaikutus perustuu AHA- ja BHA-happoihin. Kuorinta on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vähentää pigmenttiläiskiä ja aknearpia. Sopii kaikille ihotyypeille. PH-kuorinta sisältää alkupuhdistuksen, ph-kuorinnan, neutralisoinnin, seerumin, naamion ja loppuvoiteen.

 • Miten tavallinen-, erikois- ja luxus-kasvohoito eroavat toisistaan?

  Kaikki hieronnat sisältävän alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn, ihonpuhdistuksen tarvittaessa, hieronnan, naamion, tehoaineen ja loppuvoiteen. Tuotteet valitaan aina ihotyyppisi ja ihon tarpeen mukaan.

  Erikoiskasvohoidossa lisänä saat hieronnan dekolteen, hartioiden, kasvojen ja päänahan alueelle, erikoisnaamion sekä silmänympärysvoiteen.

  Luxus-kasvohoito sisältää lisäksi PH-kuorinnan ihon mukaan, käsihieronnan, gua sha -kivihieronnan, erikoisnaamion, naamion silmänymäpärysiholle sekä silmänympärysvoiteen.

 • Mitä Zero Gravity ja Zero Gravity Sapphire ovat?

  Voit ostaa kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna Zero Gravity tai Zero Gravity Sapphire -hoidon.

  Zero Gravity hoidossa yhdistyy punavalo-, lähi-infrapunavalo ja lämpöhoito. Hoito on biostimuloiva, ihoa kiinteyttävä ja elvyttävä, täysin kivuton ja ikääntymisen merkkejä tehokkaasti vähentävä. Valon taajuus tunkeutuu kudokseen solutasolle saakka, jossa se aktivoi solun energia-aineenvaihduntaa. Ihon kollageenintuotanto lisääntyy ja iho tasoittuu. Hoitoon yhdistyy myös lämpöterapia joka verenkiertoa stimuloimalla tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä.

  Zero Gravity Sapphiressa yhdistyy sinivaloterapia ja lämpöhoito. Sinisen värin taajuus tunkeutuu kudoksiin ja eliminoi tulehduksia aiheuttavia bakteereita. Lämpö stimuloi verenkiertoa ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Hoito on täysin kivuton. Hoito soveltuu lievän ja keskivaikean aknen hoitoon. Tämä hoito on myös tehokas pinnallisten ja katkenneiden verisuonien sekä hämähäkkiluomien häivytyksessä.

Hinnasto

Kaikki kasvohoidot sisältävät ihon alkupuhdistuksen, naamion, loppuvoiteen ja kulmien siistimisen. EKOPHARMA – tuotteet valitaan aina ihotyyppisi ja ihon tarpeidesi mukaan. Kasvohoitojen tekijänä toimii Katja Heikkinen.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI