Kauniit kulmat ja ripset nopeasti ja vaivattomasti

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu antaa kasvoille upean ja huolitellun ilmeen. SH Estheticsiltä löydät ripsien ja kulmien värjäys- ja muotoilupalvelut, joiden lisäksi teemme ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

  • Kulmakarvojen muotoilu

    Kulmien muotoilulla saat nopeasti kauniit ja siistit kulmakarvat. Kulmat ovat kaikilla erilaiset niin karvojen paksuudelta, pituudelta, tuuheudelta ja muodoltaan. Mitä runsaammat kulmat ovat niin muotoilulla voidaan saada suuriakin muutoksia. Harvempia kulmia voidaan siistiä ja saada ne näyttämään huolitelluilta. Tässäkin on tärkeää huomioida omien kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveesi miellyttävän lopputuloksen saamiseksi. Meillä kulmien muotoilu tehdään joko nyppimällä tai sokeroimalla.

  • Lashlift eli ripsien kestotaivutus

    Ripsien kestotaivutuksella eli lashliftillä saadaan aikaan näyttävät ripset ilman pidennyksiä. Kestotaivutus eroaa ripsipermanentistä niin, että se taivuttaa ripset tyvestä asti avartaen katsetta. Kestotaivutus uusitaan yleensä 3–4 kuukauden välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Uusi taivutus voidaan tehdä 2 kuukauden välein.

    Huomaa, että lashliftiä ei voi tehdä, jos sinulla on allergioita, sinulla on silmätulehdus tai olet alle 16-vuotias. Piilolinssit suositellaan poistettavan ennen hoitoa. Ripsienpidennysten poiston jälkeen suositellaan pidettävän vähintään kuukauden tauko ennen taivutusta.

    Lashliftin jälkeen ripsiä ei saa pestä tai meikata vuorokauteen, koska se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta.  Taivutustulos katoaa vähitellen ripsistä niiden kasvaessa ja uusiutuessa normaalisti.  Omat ripsesi uusiutuvat noin 3–4 kk välein. Hoidon jälkeen voit käyttää ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus.

Hinnasto

Kulmien muotoilu tehdään joko nyppimällä tai sokerilla. Piilolinssit suositellaan poistettavaksi ennen ripsien kestotaivutusta. Ripsienpidennysten poiston jälkeen suositellaan vähintään kuukauden taukoa ennen kestotaivutusta. Huomaa, ettei värjäyspalveluita saa tehdä alle 16-vuotiaille. Ripsi- ja kulmahoitojen tekijänä toimii Katja Heikkinen.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI