Pehmeä ja karvaton iho sokerointihoidoilla

Sokeroinnilla saat ihanan pehmeän ja karvattoman ihon hellävaraisesti! Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvojen tai vartalon alueilta, joka myös samalla kuorii ihon tehden siitä pehmeämmän.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

Sokerointia voidaan tehdä bikini- ja intiimialueille, kainaloihin, käsivarsiin, kasvoihin, leukaan, reisiin, sääriin, selkään ja ylähuuleen. Käyttämämme sokerointiaine on vegaanista, kehitetty ilman eläinkokeita ja valmistettu luonnollisista ainesosista, jonka vuoksi allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon aikana sokeri lämmitetään vain ihonlämpöiseksi, joten se on turvallinen ja miellyttävä hoito. Hoidon jälkeen sokeri puhdistetaan pois iholta ihan vain lämpimällä vedellä eikä iho jää lainkaan tahmaiseksi.

Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvankasvua halutulta alueelta. Karvan suositeltava pituus sokerointia varten on 0,5–1 cm. Sokerointi ei kuitenkaan ole vain karvanpoistoa.  Sokerointi auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja tekee siten ihosta kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Myös kosteusvoiteet imeytyvät paremmin sokeroinnin jälkeen ja niitä on miellyttävämpi levittää pehmeälle ja karvattomalle iholle.

Usein kysyttyä

  • Sattuuko sokerointi?

    Sokeroinnin etu vahaukseen verrattuna on sen ihoystävällisyys, ja sokerointi harvoin sattuu. Sen sijaan iholla voi tuntua pientä nipistelyä hoidettavasta ihoalueesta sekä karvojen pituudesta ja paksuudesta riippuen. Myös hormonaalinen toiminta, kuten kuukautiset tai raskaus saattavat herkistää ihon tuntoaisteja esimerkiksi brasilialaisen sokeroinnin yhteydessä.

  • Miten sokerointiin kannattaa valmistautua?

    Karvan suositeltava pituus sokerointia varten on 0,5–1 cm, ja sheivauksesta tulisi olla noin 14 päivän tauko ennen sokerointia. Kosmetologi puhdistaa ihon ennen sokerointia, joten erityisvalmistautumista tähän hoitoon ei tarvita.

Hinnasto

Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvojen tai vartalon alueilta. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvankasvua halutulta alueelta. Sokerointien tekijänä toimii Katja Heikkinen.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI