Kauniit ja vaivattomat ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat sinulle, joka haluat näyttää upealta vuorokaudenajasta riippumatta. Laadukas ripsienpidennys vaatii ammattitaitoa, ja oikein tehtyinä pidennykset ovat turvallisia myös omille ripsille.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan
hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

Ripsien pidennys tehdään niin, että omien ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen ripsikuituja. Kuidut liimataan omiin ripsiisi ihoystävällisellä erikoisliimalla. Ripsikuitujen oikea kiinnittäminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, jotta niistä muodostuu tasaisen kaareva ripsilinja, joka sopii juuri sinun silmiesi muotoon. Ripsienpidennykset voivat olla yhtä luonnollisen näköiset kuin omat ripsesi mutta pidemmät ja tiheämmät kuin omasi. Ripsistä voidaan tehdä myös näyttävämmät, pidemmät ja tuuheammat huomioiden omien ripsiesi kunnon.

Muistathan kertoa hoitoon tullessasi minkälaiset ripset haluat ja päätämme yhdessä tavoitteista. Meiltä saat uudet klassiset ripset, volyymiripset tai mix-ripset. Muistathan, että silmäripsien kasvukausi on yksilöllinen ja kestää 2-3 kuukautta. Ripsien putoaminen on luonnollista, kun niiden kasvukausi on päättynyt. Ripsien huolto on hyvä tehdä 2-5 viikon välein, jotta voimme korvata pudonneet ripsesi. Tietenkin voit vaikuttaa itsekin suuresti omien ripsien pysyvyyteen sillä, kuinka kohtelet ripsiäsi päivittäin.

 • Klassiset ripsienpidennykset

  Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään synteettinen ripsikuitu. Klassiset ripsikuidut ovat usein paksumpia kuin volyymikuidut mutta pidennyksen lopputulos on yleensä luonnollisempi kuin volyymeissa. Muista kertoa rohkeasti toiveesi millaiset ripset haluaisit ja selvitetään, miten voimme ne toteuttaa. Huomioithan, että  omien ripsiesi kunto vaikuttaa lopputulokseen. Jos omat ripsesi ovat hyvin lyhyitä tai hentoja niin emme liimaa niihin pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.

  Laadukas ripsienpidennys vaatii ammattitaitoa ja silloin se on turvallista omille ripsille oikein tehtynä.

 • Hybridiripsienpidennykset eli mix-ripset

  Hybridiripset tai mix-ripset valmistetaan niin että niissä käytetään sekä sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Näillä ripsillä saadaan parhaat puolet molemmista tekniikoista. Hybridiripset ovat myös hyvä valinta asiakkaalle, jolla omat luonnolliset ripset ovat normaalia harvemmat. Hybridiripsillä voidaan lisätä hieman ripsien tuuheutta maltillisesti.

 • Volyymiripsienpidennykset

  Volyymiripset tehdään asentamalla useampi ripsikuitu tai viuhka ripsia yhtä omaa ripseä kohti. Volyymiripsikuidut ovat huomattavasti ohuempia kuin klassiset ripsikuidut, joten niiden aiheuttama rasitus omille ripsillesi on pienempi. Kun klassisissa ripsissä jokaiseen ripseen liitetään yksi kuitu, volyymiripsissä yhteen ripseen kiinnitetään viuhka ripsiä, joka muodostuu useasta ripsikuidusta, joiden paksuus vaihtelee ripsituotteesta riippuen.

Usein kysyttyä

 • Kauanko ripsienpidennykset pysyvät?

  Silmäripsien kasvukausi on yksilöllinen ja kestää 2-3 kuukautta. Ripsien putoaminen on luonnollista, kun niiden kasvukausi on päättynyt. Ripsien huolto on hyvä tehdä 2–5 viikon välein, jotta voimme korvata pudonneet ripsesi. Tietenkin voit vaikuttaa itsekin suuresti omien ripsien pysyvyyteen sillä, kuinka kohtelet ripsiäsi päivittäin.

 • Miten ripsienpidennyksiä kannattaa hoitaa?

  Ripsienpidennysten päivittäinen kohtelu vaikuttaa hyvin paljon pidennysten pysyvyyteen. Suosittelemme harjaamaan ja pesemään ripsienpidennykset päivittäin, jotta ne pysyvät puhtaina ja kauniin näköisinä pidempään. Ripsien oikeanlaisella huollolla ehkäistään myös silmätulehduksia.

Hinnasto

Ikäraja ripsienpidennyksille on 16 vuotta, emmekä tee vanhemman luvalla palvelua alle 16-vuotiaille. Ripsienpidennysten tekijänä toimii Katja Heikkinen.

Kommentteja asiakkailtamme

Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI