Kasvojen ja kaulan mikroneulaus ja mesoterapia

Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumit mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Hoito voidaan toteuttaa myös hiuspohjalle.

Kiinnostuitko?

Perehdy huolella sinua kiinnostavaan
hoitoon, ja varaa aika helposti verkosta.

Varaa aika

Usein kysyttyä

 • Mitä mikroneulaus on?

  Mikroneulaus on hoitomuoto, joka aktivoi ihon uudistumista ja edesauttaa sen nuorentumista. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden avulla aktiiviaineet imeytetään ihoon. Tämä hoito stimuloi ihon uusiutumista.

 • Sattuuko mikroneulaus?

  Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden avulla aktiiviaineet imeytetään ihoon. Hoidon aikana tunnet kevyttä painetta ja nipistelyä iholla. Kokemus on kuitenkin yksilöllinen riippuen hoidettavasta ihoalueesta, sen paksuudesta sekä iho-ongelmasta. Yleisesti ottaen mikroneulaukset ovat kuitenkin hyvin siedettyjä, eikä hoito aiheuta juuri kipuja.

  Suosittelemme ilmaista konsultaatiota ennen mikroneulaushoidon varaamista. Konsultaation aikana kerromme lisää kyseisestä hoitomuodosta ja siihen valmistautumisesta, minkä lisäksi voit esittää kysymyksiä sinua mietityttävistä asioista.

  Varaa ilmainen konsultaatio

 • Mitä iho-ongelmia mikroneulauksella voidaan hoitaa?

  Mikroneulauksella voidaan hoitaa helposti ihon epäpuhtauksia ja pigmenttimuutoksia. Syvempi mikroneulaus on tehokas ratkaisu myös ihon arpien, rosacean, laajentuneiden ihohuokosten tai ryppyjen ja ihon veltostumisen hoitoon.

  Suosittelemme ilmaista konsultaatiota ennen mikroneulaushoidon varaamista. Konsultaation aikana kerromme lisää kyseisestä hoitomuodosta ja siihen valmistautumisesta, minkä lisäksi voit esittää kysymyksiä sinua mietityttävistä asioista.

  Varaa ilmainen konsultaatio

Hinnasto

Mikroneulaushoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen ja kaulan iholle sopivan happokuorinnan, neutraloinnin sekä kasvojen ja kaulan alueen mikroneulauksen.

Kommentteja asiakkailtamme

SeppoSeppo
18:46 22 Mar 24
Vaimoni on käyttänyt SH Estheticsin palveluja kaksi kertaa. Hänen mukaansa todella hyvä paikka. Erinomainen palvelu ja tulokset. Omistaja Sari on erittäin ystävällinen, kiltti, lämminhenkinen, teki oikein huolellista ja ammattimaista työtä ja vaimoni on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vaimoni aikoo asioida uudestaan ja suosittelee lämpimästi SH Estethicsia kaikille kauneushoidoista kiinnostuneille ☺️
Iida HentiläIida Hentilä
20:54 17 Dec 23
Paljon odotettua ihanampi kokemus ja Sari on ammattitaitoinen, rauhallinen ja rento❤️ Mielestäni paras palvelu kaikista koetuista kauneudenhoitoloista. Kokemusta on seitsemästä eri paikasta, myös Helsingissä. Tämä tulee olemaan ainoa missä käyn.
Roni LiedesRoni Liedes
16:51 26 Nov 23
Vahva suositus! Tunnelma on ihanan rento ja osaava. Henkilökunta on ystävällistä ja tekevät todella hyvää jälkeä! Näin hyvää ei löydy mistään muualta Oulusta (eikä varmasti koko Suomesta) 🩷
Emilia HuotariEmilia Huotari
03:49 20 Nov 23
Ihanan rauhallinen tunnelma, täydellinen rentoutus hetki pois arjen hulinasta. Sarin konsultaatiosta löydettiin minulle juuri sopiva hoito, jonka Anuliina rauhallisella ja asiantuntevalla työotteella toteutti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan!
Jaana FröjdholmJaana Fröjdholm
13:32 11 Oct 23
Paras palvelu, ammattitaito ja asiakkaan tarpeet huomioiva palvelu. Ehdottomasti Oulun parhain kauneushoitola!♥️
Elina NiskasaariElina Niskasaari
12:45 06 Oct 23
Ehdottomasti paras ammattitaito huulten täyteainehoitoihin. Ei ole tarvinnut muualla käydä sen jälkeen, kun Sarin löysin. 💕
Tarja SeppänenTarja Seppänen
12:41 01 Sep 23
Palvelu ja ammattitaito oli huippua 💯 Suosittelen lämpimästi kaikille 🥰 Kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin hoitoihin ja kosmetologin palveluihin 🤩
marika rautakoskimarika rautakoski
07:42 30 Jun 23
Nina MadetojaNina Madetoja
05:52 25 Jun 23
Helena Marja TervolaHelena Marja Tervola
17:40 15 Jun 23
Oli hyvä jalkahoito Tuirassa.
Kaisa HuossaKaisa Huossa
18:34 22 May 23
Täydelliset kestotaivutukset ripsiin🤩 Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kauniisti sisustettu ja siistit tilat. Parkkipaikkoja muutama, mutta esim lidlin pihalta lyhyt kävelymatka.
Jarkko HakkarainenJarkko Hakkarainen
13:48 09 Mar 23
Kävin Anuliinalla hampaiden valkaisussa, sekä prp-hoidossa akne-arpiini. Tulos oli erittäin hyvä ja itse prosessi kivuton. Lisäksi kosmetologi Katja muotoili Leonid Brežnev -tason kulmakarvani ihmisten ilmoille sopivaksi. Kiitos ja nähdään taas!
Monira EllisiMonira Ellisi
00:47 13 Jan 23
Kävin huulten täytössä, mitä jännitin aivan turhaan! Parhainta palvelua mitä voi olla 😍 Heti kun saapuu paikan päälle, tulee tervetullut olo ja ihana tunnelma. Sari aivan täydellinen työssään, todella ammattitaitoinen ja luonteeltaan aivan ihana. Tunsin kyllä että täällä tiedetään mitä tehdään. Olen erittäin tyytyväinen, ehdottomasti käyn jatkossakin ja suosittelen lämpimästi muillekkin. ❤️❤️❤️
Melisa ParkkiMelisa Parkki
16:34 26 Oct 22
Kävin toista kertaa eläessäni huulia täyttämässä. Tämän tokan kerran Sari Huttusella ja kokemus oli todella ihana, rauhallinen ja ammattitaitoinen. En saanut lisä traumoja vaan nimenomaan juuri toisin päin. Nyt ihan erilainen kuva/fiilis huultentäytöstä, ja menisin nyt koska vain uudestaan kyseiseen toimenpiteeseen. Jos en olisi voittanut arvontaa, tuskin olisin koskaan enää mennyt… Mutta olen niin iloinen että menin, ku sain näin miellyttävän kokemuksen.Tunsin todella olevani hyvissä ja turvallisissa käsissä.Kiitos sinulle vielä Sari ❤️🥰Aijon jatkossakin käyttää paikan palveluita 😇
js_loader

Ennen ja jälkeen

Oletko miettinyt, millainen muutos täyteaineilla tai muilla hoidoilla saadaan aikaiseksi? Olemme keränneet Ennen ja jälkeen -sivulle useita asiakaskuviamme, joista näet millaisia muutoksia palveluillamme on saatu aikaan.

Tutustu

Ilahduta lahjakortilla

Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi SH Estheticsin palveluilla? Anna lahjaksi lahjakortti, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneushetken ohella myös aikaa rentoutumiseen.

OSTA LAHJAKORTTI